گزارش آزمایشگاه دانشجویان رشته صنایع غذایی
دانشجویان مهندسی صنایع غذایی پیام نور مرکز یزد در آزمایشگاه دانشگاه، تولید ماست، دوغ، پنیربلغاری، پنیرلاکتیکی، پنیر دهقانی و پنیر پیتزا را زیر نظر استاد گروه کشاورزی آقای محرمی آموزش دیدند.
امتیاز دهی
پاسخ
نام
پست الكترونيک
* فرمت ایمیل ورودی صحیح نمی باشد
وب سایت
* فرمت آدرس ورودی صحیح نمی باشد
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
*
نظر
* نظر را وارد نمایید
نسخه قابل چاپ
بيشتر
خانه
|
بازگشت
|
حريم خصوصي كاربران
|
اجرا با :
پورتال سازمانی
سیگما
مهمان (portalguest)