کسب مقام اولی تیم آمادگی جسمانی دانشجویان دختر مرکز یزد در در جشنواره ورزشهای همگانی استان کسب مقام اول تیمی و مقام اول و دومی انفرادی در رشته آمادگی جسمانی توسط دانشجویان دختر دانشگاه پیام نور مرکز یزد در جشنواره ورزشهای همگانی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور در دانشگاه یزد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، جشنواره ورزش های همگانی دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور بصورت استانی در ۹ رشته ورزشی با حضور ۸ دانشگاه استان در دانشگاه یزد برگزار گردید. دانشگاه پیام نور مرکز یزد با دو تیم در رشته های فوتبال گل کوچیک و آمادگی جسمانی در این دوره از مسابقات شرکت نمود که در پایان ، تیم آمادگی جسمانی متشکل از خانم ها (فاطمه خباززاده ـ بهاره میرجلیلی و زهرا نوردی فهادان) موفق به کسب مقام اول و در قسمت انفرادی این رشته نیز خانم خباززاده و خانم میرجلیلی به ترتیب مقام اول و دومی این دوره از مسابقات را کسب نمودند.

گفتنی است تیمهای اول مسابقات استانی مجوز حضور در چهارمین المپیاد ورزش های همگانی که در بخش دختران در محل دانشگاه الزهرا تهران در تابستان سال جاری برگزار خواهد شد، دست خواهند یافت.