کسب مقام نهم توسط تیم دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکز یزد در مسابقات کن ست تیم دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکز یزد (سدنا) در هفتمین دوره مسابقات ملی و اولین دوره مسابقات بین المللی کن ست ایران موفق به کسب مقام نهم شد. جهت ادامه بر روی عنوان خبر کلیک کنید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، در این دوره از مسابقات،  80 تیم از دانشگاههای سراسر ایران و دیگر کشورها حضور داشته که تیم دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکزیزد (سدنا) توانست بعد از دانشگاههای صنعتی امیرکبیرـ تبریزـ شهرکرد ـ دانشگاه آزاد اسلامی لارستان و دانشگاه فردوسی مشهد و بالاتر از دانشگاه تهران و دانشگاه یزد در کلاس سنجشی ـ ارتباطی مسابقات کن ست ایران، رتبه نهم این دوره از مسابقات را کسب نماید.

رتبه بندی این دوره از مسابقات با احتساب نمرات کسب شده ی تیم ها در سه فاز طراحی اولیه(20% امتیاز) طراحی دقیق و ساخت (30%امتیاز)و عملیات (50% امتیاز) بدست آمده است.