کارعملی دانشجویان رشته مهندسی صنایع غذایی (تصویر) به گزارش روابط عمومی دانشگاه : با توجه به طرح مباحث مشترک دروس عملیات شیر و فرآورده های آن در رشته صنایع غذایی و فرآوری محصولات دامی در رشته مهندسی علوم دامی و همچنین به منظور فراگیری دانشجویان از عوامل موثر در کیفیت فرآورده های شیر ، تولید ماست و فرآورده های وابسته ، تولید پنیر سفید ، بستنی و شیر خشک دانشجویان این رشته همراه با استاد، آقای محرمی در کارگاه این درس در دانشگاه پیام نور مرکز یزد نسبت به تهیه محصولات لبنی مانند ماست ، دوغ و پنیر اقدام نمودند.
 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر
نسخه قابل چاپ