سمانه زارع ورزشکار

کسب افتخارات ورزشی توسط یکی از دانشجویان پیام نور مرکز یزد در مسابقات کونگ فو بانوان. خانم سمانه زارع از دانشجویان رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه پیام نور مرکزیزد در رشته ی کونگ فو بعنوان مربی و ورزشکار، موفق به کسب مقام های متعدد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، خانم سمانه زارع (نفر دوم و سوم از سمت راست در دو عکس) دانشجوی رشته ی تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه پیام نور مرکز یزد بعنوان یکی از ورزشکاران مستعد در رشته کونگ فو بانوان استان یزد و همچنین حرفه ی مربیگری این رشته ، موفقیت های ذیل را در کارنامه ی ورزشی خود دارند:دو دوره نایب رئیس هیئت کونگ فو شهرستان یزد / مسئول استعدادیابی بانوان  استان یزد / مربی تیم کشوری و لیگ برتری بانوان استان یزد / حضور در المپیاد کشوری و رتبه ششم کشوری/مدیریت باشگاه ورزشی جانبازان و باشگاه سایا/ دریافت کاپ بهترین مربی اخلاق کشور/مقام اول استان بهترین فایتر بزرگسال.

ضمناً نامبرده طراح مقنعه کونگ فو بانوان کشور می باشند.