ثبت نام اعضای علمی و دانشجویان در سامانه تاپ وزارت صنعت، معدن و تجارت تمامی اعضاء هیأت‌علمی (استاد تاپ) و دانشجویان (دانشجو تاپ) در سامانه توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار(تاپ) به نشانی: www.iranetop.ir یا www.top.mimt.gov.ir (پیوست) ثبت‌نام و ایجاد حساب کاربری نمایند.

نظر به برگزاری جلسه مورخ 12/5/98 فی مابین دانشگاه با وزارت صنعت، معدن و تجارت، مقرر شد به منظور بهره‌مندی و اثربخشی دوره‌های پسا دکتری، فرصت مطالعاتی، کاربردی نمودن پژوهش دانشگاهی، جهت‌دهی و هدایت پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی، دسترسی به بانک نیازهای فناورانه، انجام پایان‌نامه‌ها بر اساس نیاز بنگاه‌ها و کسب مهارت و توانمندی ورود به بازار کار دانشجویان، تمامی اعضاء هیأت‌علمی (استاد تاپ) و دانشجویان (دانشجو تاپ) در سامانه توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار(تاپ) به نشانی: www.iranetop.ir یا www.top.mimt.gov.ir (پیوست) ثبت‌نام و ایجاد حساب کاربری نمایند.

ضمناً لینک‌های فوق از طریق آدرس‌های ذیل در پورتال نیز قابل دسترسی می‌باشد:

• پورتال دانشگاه/ شبکه کاراد/ تازه‌ها/ طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار(تاپ)
  • پورتال دانشگاه/ ساختار/ معاونت فناوری و پژوهش/ دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت/ گروه ارتباط با صنعت/ طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار(تاپ)

مقتضی است مراتب به اطلاع اعضای محترم هیأت علمی و دانشجویان آن بخش/ استان رسانده شود.

فايلها
top.mimt.gov.ir.pdf 121.447 KB