ثبت دو اختراع ارزشمند توسط دانشجوی دانشگاه پیام نور مرکز یزد آقای احمد برنامنش دانشجوی رشته مهندسی مکانیک این دانشگاه موفق به ثبت دو اختراع ارزشمند در سامانه ی اختراعات سازمان ثبت اسناد و املاک کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : آقای احمد برنامنش دانشجوی موفق دانشگاه پیام نور مرکز یزد در رشته مهندسی مکانیک بعد از سالها تحقیق و پژوهش و پشتکار و علاقه ، موفق به ثبت اختراع دو دستگاه ارزشمند شد که در آزمایشگاه شیمی کاربرد زیادی دارند. "دستگاه ساینده و محلول کننده کشک خشک با قابلیت سایش یکنواخت " و "دستگاه هاون  هیتر دار الکتریکی" از اختراعات این دانشجو می باشد که توانسته گواهی ثبت اختراع آنان را از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور دریافت نماید. ضمنا نامبرده برگزیده ی استانی در جشنواره ی جوان خوارزمی نیز می باشند.