اخبار
اعطای تسهیلات بنیاد ملی نخبگان در خصوص ادامه تحصیل بدون آزمون دانش‌آموختگان برتر در دورة دکتری تخصصی دانشگاه‌ها (جایزة شهید احدی) بنياد ملي نخبگان بر اساس آيين‌نامة «شناسایی و پشتیبانی از دانش‌آموختگان برتر دانشگاهی»، با هماهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعدادی از دانش‌آموختگان برتر دانشگاه‌ها را برای ادامة تحصیل بدون آزمون در مقطع دکتری تخصصی انتخاب می‌کند. برای دسترسی به مهم‌ترین نکات بر روی عنوان خبر کلیک کنید.

به نام خدا

اطلاعیه

اعطای تسهیلات بنیاد ملی نخبگان در خصوص ادامه تحصیل بدون آزمون دانش‌آموختگان برتر در دورة دکتری تخصصی دانشگاه‌ها (جایزة شهید احدی)

برای سال تحصیلی 1400-1399

بنياد ملي نخبگان بر اساس آيين‌نامة «شناسایی و پشتیبانی از دانش‌آموختگان برتر دانشگاهی»، با هماهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعدادی از دانش‌آموختگان برتر دانشگاه‌ها را برای ادامة تحصیل بدون آزمون در مقطع دکتری تخصصی انتخاب می‌کند. مهم‌ترین نکات این تسهیلات به شرح زیر است:

  1. دانش‌آموختگان و دانشجویان سال آخر دوره‌های کارشناسی‌ارشد و دکتری‌حرفه‌ای می‌توانند درخواست خود را برای استفاده از این تسهیلات، از طریق سامانة اطلاعاتی بنیاد به نشانی ((https://sina.bmn.ir ارسال نمایند.

تذکر1. دانشجویان سال آخر، برای بهره‌مندی از این تسهیلات، لازم است حداکثر تا پایان شهریور ماه سال 1399 دانش‌آموخته شوند.

  1. متقاضیان از تاریخ 28/12/1398 تا 20/2/1399 فرصت دارند اطلاعات خود را در سامانة اطلاعاتی بنیاد (سامانة سینا) ثبت نمایند.

تذکر 2. متقاضیان لازم است پس از ثبت مشخصات فردی و سوابق آموزشی، پژوهشی، فناورانه و فرهنگی خود در سامانه، حداکثر تا تاریخ 20/2/1398، گزینه «ذخیره» را در بخش «ثبت درخواست دانش‌آموختگان برتر» /«جایزة شهید احدی» در سامانه انتخاب کنند.

  1. انتخاب مشمولان این تسهیلات، بر اساس «شیوه‌نامة بهره‌مندی دانش‌آموختگان برتر دانشگاهي از تسهیلات ادامة تحصيل در دورۀ دکتری تخصصی(جايزة شهيد احدي)» (برای مشاهده کلیک کنید) صورت می‌پذیرد بنابراین لازم است متقاضیان، قبل از اقدام به ارسال درخواست، آن را به صورت کامل و دقیق مطالعه نمایند.

تذکر 3. بر اساس شیوةنامة فوق، متقاضیان باید دست‌کم 50 امتیاز از فعالیت‌های آموزشی و 250 امتیاز از مجموع فعالیت‌های، آموزشی، پژوهشی، فناورانة و فرهنگی کسب کنند تا پروندة آنان بررسی شود.

  1. بنیاد برگزیدگان را از طریق سازمان سنجش آموزشی کشور به دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های مدنظر برگزیدگان معرفی می‌کند و پذیرش نهایی برگزیدگان بر عهدة دانشگاه/ پژوهشگاه است.
  2. برگزیدگان تا دو نیم‌سال تحصیلی پس از برگزیدگی فرصت دارند از یکی از دانشگاه‌ها/ پژوهشگاه‌ها پذیرش دریافت کنند؛ در غیر این صورت، این تسهیلات لغو می‌شود.
  3. درخواست متقاضیانی که شرایط لازم را کسب کرده‌اند، در کارگروه شناسایی دانش‌آموختگان برتر مورد بررسی کیفی قرار می‌گیرد و بر اساس ظرفیت، برگزیدگان نهایی تعیین شده و نتایج (پذیرش/ عدم پذیرش) از طریق سامانه سینا به اطلاع تمام متقاضیان خواهد رسید. شایان ذکر است ثبت اطلاعات،‌ بررسي پرونده و اعلام نتايج، صرفاً از طريق سامانه مذکور و به صورت الكترونيكي انجام می‌شود.