برگزاری دومین جلسه ستاد امتحانات آزمون های ارشد و سراسری در مرکز یزد دومین جلسه ی مربوط به ستاد امتحانات آزمون های سراسری و ارشد سال تحصیلی99 با حضور آقای دکتر خادمی معاون دانشگاه و اعضای این ستاد در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، این جلسه با حضور معاون دانشگاه و اعضای ستاد امتحانات با محوریت " موضوع برگزاری آزمون های سراسری و ارشد در دانشگاه پیام نور مرکز یزد" برگزارشد.مهمترین موضوعاتی که در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت : برگزاری جلسه شورای عمومی کارکنان دانشگاه جهت توجیه امور محوله ــ آماده سازی سالن امتحانات و به روز رسانی کلیه ی تاسیسات سرمایشی و سیستم های الکترونیکی و همچنین در صورت لزوم تأمین نیروی انسانی مورد نیاز آزمون فوق از دیگر مراکز همجوار بود.