گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه پیام نور مرکز یزد دفاع مقدس، رساترین واژه در قاموس ایستادگی این ملّت قهرمان است. مردان این دیار در پی تجاوز کفتار صفتان ننگ و نفرین، در هفت شهر عشق، هشت بهار، آزادگی را پیمودند و حماسه آفریدند. دانشگاه پیام نور مرکز یزد نیز همزمان با شروع هفته دفاع مقدس با اجرای برنامه های مختلف ومتنوع چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس را گرامی داشت.             به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، مدیریت امور فرهنگی دانشگاه با همکاری بسیج دانشجویی به منظور گرامیداشت چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس برنامه های مختلفی را در دانشگاه پیام نور مرکز یزد آغاز نمودند. فضاسازی محیطی دانشگاه ـ  مراسم غباررویی قبور مطهر شهدا و تجدید عهد و پیمان با امام راحل و شهدای هشت سال دفاع مقدس ـ سخنرانی یکی از فرماندهان دوره دفاع مقدس و از اعضای گروه تفحص شهدا در اولین روز هفته دفاع مقدس در محل نمازخانه دانشگاه با حفظ پروتکل های بهداشتی ـ قرائت زیارت عاشورا ـ برگزاری مسابقه کتابخوانی با موضوع هفته دفاع مقدس از جمله ی این برنامه ها می باشد.