جمعه, 21 آذر 1404
  • کنتراست

عنوان گروه خبري / اخبار .
  • ساعت : ۱۴:۵۳
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۸/۱۳ 
پدافند
برگزاری جلسه آموزشی «امنیت اطلاعات و هوش مصنوعی» در دانشگاه پیام‌نور استان یزد به مناسبت هفته پدافند غیرعامل

 به مناسبت هفته پدافند غیرعامل که هر ساله در هفته دوم آبان‌ماه برگزار می‌شود، جلسه‌ای با موضوع «امنیت اطلاعات و هوش مصنوعی» با هدف افزایش آگاهی همکاران دانشگاه در حوزه‌های نوین فناوری و تهدیدات سایبری، برگزار شد.

در ابتدای این نشست، دکتر محمدحسین مهدوی‌نژاد، رئیس دانشگاه پیام‌نور استان یزد، ضمن اشاره به اهمیت توجه به مقوله هوش مصنوعی در شرایط کنونی، بر ضرورت آگاهی و هوشیاری در برابر تهدیدات مرتبط با داده‌ها و امنیت اطلاعات تأکید کرد.

در ادامه، دکتر پاک گوهر در سخنانی به مرور تاریخی برخی از جنگ‌ها و نقش فناوری‌ها و ابزارهای نوین در روند آنها پرداخت و سپس به تشریح روش‌های جمع‌آوری داده‌های کاربران و شیوه‌های تجزیه و تحلیل اطلاعات توسط شرکت‌ها و کشورهای تولیدکننده نرم‌افزار پرداخت.

وی همچنین با معرفی تعدادی از انواع هوش مصنوعی، به بیان نکاتی درباره نحوه کار با این فناوری‌ها و چالش‌های امنیتی مرتبط با آن‌ها اشاره کرد.
روابط‌عمومی دانشگاه پیام‌نور استان یزد

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.18.0
    V6.1.18.0