1402/7/29 شنبه
ثبت نام مسابقات ورزشی دانشجویی کشوری

.

به اطلاع میرساند از آنجایی که اداره کل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور در نظر دارد یک دوره جشنواره ورزشی با مشارکت دانشجویان ادیان و مذاهب اسلامی و با حمایت وزارت علوم برگزار نماید.
لذا علاقمندان می توانند حداکثر تا تاریخ 6 آبان 1402 جهت ثبت نام شرکت در مسابقه، نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، شماره تماس و رشته مسابقه‌ای مورد نظر خود را در پیام رسان ایتا به حساب کابری @tarbiatyazd ارسال نمایند. (حتما عنوان مسابقات کشوری را در پیامتان ذکر نمایید). با توجه به اینکه یک تیم کشوری به نام پیام نور تشکیل میشود درصورتیکه مقام کشوری دارید یا به صورت حرفه ای ورزشی را کار میکنید، ثبت نام کنید.
رشته های پیشنهادی : تنیس روی میز، بدمینتون، تکواندو، کاراته، ووشو، جودو، بسکتبال سه به سه، دو و میدانی، شنا ، دارت ، فوتبال روی میز و ...